Naša ponuda

Kvalitet

Komfor

Dizajn

O nama

InnoTech

Proizvodnja je počela 1997. godine. Najprije su se izrađivali samo pleteni dijelovi stolice, a kasnije kroz lohn posao od partnera iz Njemačke firma dobiva konstrukcije i materijal. Biznis se počinje razvijati, a u Adani Co kreće proizvodnja.

Vlasnik kompanije, Nermin Ademović priča nam kako je ideja za osnivanjem jedne ovakve firme u BiH javila nakon povratka iz Njemačke, gdje se radeći u tvornici stolica upoznao sa nekoliko uticajnih ljudi iz ovoga biznisa. Pokrenuo je biznis, počeo sa pletenjem i tako ostvario uspješnu saradnju sa jednom od najvećih i najpoznatijih svjetskih kompanija u ovom biznisu.

Iako, nam nije želio otkriti o kojoj se tačno kompaniji radi Ademović ističe, kako je njeno ime u biznisu značajno isto kao što je to Ferrari u svijetu automobila.

Adana Co širi vidike

Nakon nekoliko godina uspješne saradnje i dokazivanja javljaju se i drugi kupci. Adana Co širi vidike. Počinje saradnja i sa ostalim renomiranim kompanijama u ovoj zemlji. Nakon 13 godina rada ime Adana Co u svijetu namještaja ima veliki značaj. Njihovi klijenti su uglavnom kuće koje se bave dizajnerskim namještajem, a proizvodnja sa 20. stolica godišnje, proširila se na 30 - 40 hiljada.

InnoTech